Vriendenweek Theater & Musical

Doen alsof, dat is waar het om gaat bij Theater en Musical. Lijkt het jou ook zo leuk om in de huid te kruipen van iemand anders? En aan het eind van het jaar op een groot podium in een echt theater te staan? Lees snel verder!

In de week van 28 februari t/m 4 maart houden wij een vriendenweek Theater & Musical. Hier kun jij onze lessen bezoeken om eens kennis te maken met deze leuke cursussen. Hieronder vind je alle informatie over de verschillende mogelijkheden en kun je je aanmelden om eens gratis mee te doen!

Peuter Kleuter Musical

Is jouw kind creatief, energiek en niet bang om in de spotlight te staan? Speciaal voor de kleintjes die niet stil kunnen zitten en niets liever doen dan zingen, dansen en doen alsof. Meer weten!

Musicalklas

Op een speelse manier toneel leren spelen dansen en zingen, dat doe je in een musicalklas! In de groep ga je met alle onderdelen bezig en leer jij het beste uit jezelf te halen, waar het spelplezier voorop staat. Meer weten!

Musicalproductieklas

Naast de gewone lessen waar je werkt aan de drie belangrijkste onderdelen van musical, staat het werken aan een grote eindmusical centraal. Onder leiding van een professionele docent werk je samen met alle andere productieklassen aan een grote gezamenlijke musicalproductie. Meer weten!

Talentenklas

Ben jij echt geboren om op het podium te staan en wil je alles, maar dan ook alles, uit jezelf halen op het gebied van musical? Kom dan eens kijken bij onze talentenklas. Naast een wekelijks extra lesmoment krijg je ook interessante workshops en masterclasses gedurende het jaar. Om mee te doen moet je auditie doen. Meer weten!

Theaterklas

Theaterklas kinderen

Doen alsof, dat is wat je doet als je toneel speelt. Het ene moment moet je doen alsof je verdrietig bent, de andere keer weer blij of juist heel erg bang! Hoe beeld je dat uit? Komt erachter met verschillende theaterspellen. Meer weten!

Theaterklas jongeren

Ga bezig met de basis van het toneelspelen. Je leert je verplaatsen in situaties en personages en werkt aan het verfijnen van je theatertechniek. Verschillende speltechnieken komen aan bod zoals geloofwaardig spel, groot spel, teksttoneel en improvisatie. Meer weten!

Talentenklas

Zie jij jezelf later naar de toneelschool staan en op dat podium of op televisie schitteren? Dan is de talentenklas een mooie opstap. Hier krijg je namelijk naast extra les, ook meer verdieping en interessante workshops en masterclasses die jou verder helpen. Om deel te nemen moet je auditie doen. Meer weten!

Theatersport

In deze cursus heb je van te voren geen idee wat je moet gaan doen. Het draait hier namelijk maar om één ding: improvisatie! Je wordt hierin getraind en door verschillende theatersportgames uitgedaagd tot speldurf. Spelplezier staat voorop. Meer weten!