Word jij onze nieuwe marketing & communicatie stagiair(e)?

Doe jij een studie in de richting van marketing of communicatie en ben je op zoek naar een stage? Dat komt goed uit. Wij hebben namelijk plek voor maar liefst drie marcom-stagiares!

Stagiair(e) marketing & communicatie

Als stagiair(e) op de marketing & communicatie afdeling bij Kaliber Kunstenschool krijg je alle kans om creatief mee te denken over welke communicatiemiddelen het beste bij onze doelgroepen passen. De stage is erg breed waardoor je je zeker niet gaat vervelen. Je denkt mee en helpt uitvoeren van verschillende campagnes, je schrijft content voor op social media om onze kanalen naar een hoger niveau te tillen. Je schrijft pers- en nieuwsberichten voor de website en weekbladen en je zet je grafische vormgeving skills in bij het maken van posters, advertenties en online banners. Als je het leuk vindt, kun je je ook ontwikkelen op het gebied van foto- en videografie. Bekijk hier de vacature.

Onze huidige stagiaire Naomi vertelt je over haar ervaring

Stagiair(e) marketing & communicatie Sociaal Domein

Lijkt het je leuk om in de cultuursector te werken én iets goeds te doen voor mens en maatschappij? Tijdens deze stage zet jij jouw creatieve marketingskills in om het welzijn van verschillende doelgroepen te vergroten. Zo werk je mee aan Studio 15 en Twents Zilver. Studio 15 is een plek waar jongeren zich gratis ontwikkelen op het gebied van muziek, dans, digital arts en nog veel meer. Twents Zilver is een project waarbij ouderen creatief bezig gaan om zo weer meer plezier in het leven te krijgen en mensen te ontmoeten. Dit zijn opbouwende projecten waar jij je creativiteit de vrije loop kan laten. Denk aan: ideeën bedenken voor de contentplanning, schrijven, foto’s maken, filmen, vormgeven, promotie van evenementen en het helpen ontwikkelen van marketing- en communicatieplannen. Klik hier voor meer informatie.

Stagiair(e) marketing & communicatie Studio 15

Bij Studio 15 ontwikkelen jongeren zich op het gebied van muziek, performance, film, fotografie en nog veel meer. Het is geen 9 tot 5 stage, maar wel een stage waar je creatieve hart van gaat kloppen. Het is een gezellige en informele werksfeer waar je veel vrijheid hebt om dingen uit te proberen. Je bedenkt ideeën voor de contentplanning, werkt mee aan de promotie van podiumevenementen, je schrijft, maakt foto’s en filmt voor social media en je helpt mee ontwikkelen van marketing- en communicatieplannen. Lijkt het jouw leuk om bij het jonge en nieuwe Studio 15 stage te lopen? Klik hier voor meer informatie.

Word je blij van een van deze vacatures, of zelfs meerdere? Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@kaliberkunstenschool.nl en wie weet ben jij onze nieuwe stagiair(e)!