Workshops & Masterclasses Barok muziek & dans

Ensemble Odyssee komt naar Enschede! Dit gerenommeerde barokensemble met muzikanten uit binnen- en buitenland geeft vrijdag 8 januari een concert in Concordia te Enschede. Maar dat is zeker niet alles: vrijdag 8 en zaterdag 9 januari zal Kaliber twee dagen lang in het teken staan van de Franse Barok.

Helaas wegens de huidige maatregelen geannuleerd! Er wordt naar nieuwe data eind 2021 gekeken. Als je je al had aangemeld ontvang je daarover spoedig bericht.

De Franse Barok: muziek, dans en feest uit de tijd van Lodewijk XIV, de beroemde Franse zonnekoning. Maak kennis met de sfeer, het tijdsbeeld, de muziek en de dans van deze bijzondere periode. Doe mee aan de workshops, masterclasses en andere activiteiten door je hieronder aan te melden. En hoe eerder hoe beter, zodat je goed voorbereid mee zult kunnen doen!

Het programma in het kort:

  • Concert door Ensemble Odyssee
  • Masterclasses door musici van Ensemble Odyssee
  • Workshops Barokdans
  • Film ‘Le Roi Danse’
  • Samenspel o.l.v. musici van Ensemble Odyssee en Kaliber Kunstenschool.


Hier vind je het volledige programma voor vrijdag 8 januari en zaterdag 9 januari.
Schrijf je in voor de activiteiten naar jouw keuze en beleef zélf de Franse Barok! Let op: bij inschrijven staat het tarief op 0,-, in de orderbevestiging staat het juiste tarief weer vermeld. 

Heb je nog vragen? Neem contact op met Jeroen van Lexmond.

Voor alle informatie over Ensemble Odyssee, zie: www.ensembleodyssee.com/nederlands