Zing in november gratis mee!

De hele maand november staat bij Kaliber in het teken van zang. Er zijn geplande open lessen en koren, allemaal gratis te bezoeken.
De lessen en koren zijn geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Open lessen

Om te ontdekken welk koor bij jou past, of dat je liever misschien individueel les hebt, kun je in november gratis deelnemen aan open lessen. De koren zijn vrij te bezoeken en voor algemene zangles zijn er diverse proeflessen ingepland. Bekijk hieronder per locatie waar jij aan mee kunt doen!

Klik hier voor de koren en open lessen in Enschede.
Klik hier voor de koren en open lessen in Almelo.
Klik hier voor de koren en open lessen in Oldenzaal
Klik hier voor het kinderkoor in Nijverdal

Nieuw: Vocalgroups

Leer meerstemmig zingen, zoals O’G3NE of Pentatonix!
In een kleine groep, van 4 of 5 deelnemers, ga je aan de slag met diverse nummers om het meerstemmig zingen onder de knie te krijgen.
Op basis van je bezoek word je door de docent ingedeeld in een groep die qua niveau bij jou past. Bekijk hieronder de video en daaronder de locaties en tijden!

Als je in een vocalgroup wilt deelnemen, dan kun je op onderstaande tijden langskomen, de gehele maand november:

Enschede (Willem Wilminkplein 1)
Woensdag, 19:20 – 19:50 uur

Almelo (Elisabethhof 2)
Woensdag, 19:00 – 19:30 uur

Oldenzaal (Sparstraat 152)
Donderdag, 18:00 – 18:30 uur

Wil jij meer weten over zang in het algemeen bij Kaliber, klik dan hier.
Wacht niet langer en start met zingen!